Syvemmälle metsään -huskysafari

Joulukuu 2023- huhtikuu 2024

Kuljetus Rovaniemen keskustasta klo 9.00

Vauhdin hurmaa huskyjen kyydissä! Tämän ohjelman aikana suuntaamme valjakot syvemmälle metsään. Kahden tunnin valjakkoajelulla pysähdymme hetkeksi lepuuttamaan käsivarsia, jotka joutuvat töihin innokkaiden koirien ohjastamisessa. Nautimme samalla lämpimät juomat vaaran laella sijaitsevassa metsäleirissämme upeita maisemia ihaillen. Saavuttuamme takaisin tilallemme Käpälämäkeen rentoudumme hetken kotoisan hirsimökin lämmössä kuullen tarinoita huskyista ja valjakkokilpailuista.

Ohjelman kesto on n. 2 tuntia 45 minuuttia. Valjakkoajelun kesto kokonaisuudessaan on noin 2 tuntia, ja se sisältää rekiin nousun ja yhden pidemmän tauon metsässä. Reitin pituus on 12-14km riippuen sääolosuhteista ja osallistujien taidoista. Huomaathan, että safarin aikana ei ole mahdollisuutta mennä sisätiloihin. Koko ohjelman kesto kuljetuksineen on n. 3,5 tuntia.

HInta/aikuinen: 209 €

HInta/lapsi 4-12 -vuotta: 145 €

Hintaan sisältyy huskyajelu kahden aikuisen jakamassa reessä, huskytilavierailu, meno-paluu-kuljetus Rovaniemen keskustasta, talvivaatetus ja lämmin juoma.

Tiedustelut ja varaukset »